Vinyl, CD, DVD, Mastering, Artwork, Distribution, og meget mere….

Hos Musiccode er vi eksperter i Vinyl, CD, Merchandise, Mastering, Distribution samt Blu-Ray og DVD produktion til entertainment industrien. Hovedsageligt for bands, artister, musikere, plade- og musikselskaber. Med mere end 30 års erfaring indenfor området er holdet bag Musiccode det oplagte valg for din næste udgivelse. Uanset om det drejer sig om 50 demo-eksemplarer eller dit fuldendte mesterværk der kræver et oplag på 100,000 eksemplarer.

Vi klarer også bogtryk, flyers, plakater, bannere, tshirts. Ja – alt hvad der kan skabe en ekstra omsætning for dig i forbindelse med din udgivelse.

Lige meget hvad dit behov er, så kan Musiccode levere. Naturligvis i bedste kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Og med en know-how der kommer af næsten 40 års erfaring indenfor branchen.

Kontakt os i dag og se hvordan vi kan hjælpe dig med din CD, DVD, LP eller Merchandise produktion.

VINYL / CD / DVD

MusicCode er specialister med mange års erfaring indenfor CD, DVD & Blu-ray replikation. Og ikke mindst Vinyltryk i både 12″, 10″ og 7″. Vores standarder er 140 og 180 gram.  Vi kan desuden levere picturediscs, og farvede vinyler.

Indpakninger

Første indtryk tæller! Derfor tilbyder vi et fantastisk udvalg af indpaknings- og præsentationsløsninger for dit indhold, fra det enkle til det ekstra. Hvad enten vi taler CD eller vinyl har vi løsningerne der fuldender dit produkt.

Mastering

Mastering er den sidste lydbehandling af din musik inden den bliver sendt videre til fysisk tryk, eller Digital Distribution.  Vi samarbejder med dygtige teknikere, der har arbejdet med både internationale verdensstjerner og lokale upcomings.

Distribution

Selvom det fysiske medie fortsat er i kraftig vækst, er det stadig hos de online streaming tjenester du rammer det største publikum. Via vores samarbejdspartnere, distribuerer vi din musik til alle Outlets, såsom Spotify, iTunes, Apple Music, Amazon og Youtube, for at nævne de vigtigste.

Proud Partner Of:

Husk altid at kontakt NCB for information vedrørende rettigheder for udgivelse af musik – www.ncb.dk